A A A K K K
для людей з порушеннями зору
СТАРОКРИВИНСЬКА ГІМНАЗІЯ "ПАТРІОТ"
НЕТІШИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ШЕПЕТІВСЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Міжнародний день людей похилого віку

Дата: 03.10.2022 21:47
Кількість переглядів: 92

Україна відзначає Міжнародний день людей похилого віку та День ветеранів -  Вишгородська районна рада1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН.

Це свято покликано звернути увагу всього людстваНа зображенні може бути: 6 людей, дитина, люди стоять та у приміщенні на потреби старшого покоління. Турбота про людей старшого віку – справа всього суспільства, адже саме літні люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути гідними своєї держави.

Сьогодні учні Старокривинського ліцею N5 взяли участь в акції На зображенні може бути: 5 людей, дитина, люди стоять, у приміщенні та текст «правила внутршнь встарокривинському для громадян похилог adidas»"Переступи поріг з добром" та відвідали Старокривинський будинок для літніх людей, подарувавши солодкі подарунки та чудовий настрій.

Безмежна вдячність вам, представники старшого покоління, за гідний приклад для наслідування. Міцного здоров'я та мирного неба!             На зображенні може бути: 7 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень