A A A K K K
для людей з порушеннями зору
СТАРОКРИВИНСЬКА ГІМНАЗІЯ "ПАТРІОТ"
НЕТІШИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ШЕПЕТІВСЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новини

   

Дата: від до Скинути

Благодійний ярмарок «СИЛА В ЄДНОСТІ»

Ми живемо у нелегкі часи, коли триває боротьба за нашу свободу. Не можна стояти осторонь подій, які відбуваються навколо нас. В нашому закладі освіти відбувся благодійний ярмарок «СИЛА В ЄДНОСТІ» на підтримку Збройних Сил України. Який організували учні 5 та 6 класу.

22:33 05.04.2024

"Ліга сміху" (7-9 класи)

5 квітня у Старокривинській гімназії "Патріот" відбулася "Ліга сміху" для учнів 7-9 класів. Усі команди влучно та креативно представили свої назви, виступили із номером "Євробачення", дотепно відповідали на питання у конкурсі "Розминка" та захищали домашнє завдання на тему " В Кривині зловили орка- розвідника.. ". Усі присутні отримали величезну кількість позитивних емоцій! Особлива увага та подяка ведучим, які кожен конкурс оголошували у різних образах!

21:25 05.04.2024

"Ліга сміху" для наймолодших.

3 квітня у залі Старокривинської гімназії "Патріот" лунав веселий дитячий сміх. Відбулася весняна "Ліга сміху" між учнями 3 та 4 класів. Команди чудово представили свої назви, заспівали та затанцювали у конкурсі "Кумедне Євробачення", а також капітани позмагалися у батлі-привітанні для свого класного керівника. Під час музичних перерв були представлені номери гуртка "Оркестр" та "Троїсті музики". Дякуємо командам за чудовий настрій, отриманий від виступів!

23:17 03.04.2024

День сміху.

Щорічно 1 квітня ми відзначаємо День сміху – позитивне, жартівливе та веселе весняне свято, особливістю якого є дотепні розіграші.

23:13 01.04.2024

Екскурсія до Нетішинського краєзнавчого музею

Сьогодні, 27 березня, учні 4 та 5 класу Старокривинської гімназії "Патріот" разом з класними керівниками Шевчук Л.А., Крайчинською Н.С та вчителем природи Бігун І.П. відвідали Нетішинський краєзнавчий музей. Щиро дякуємо працівникам музею, а особливо для нашого екскурсовода Іванець Оксані Миколаївні за чудову та пізнавальну подорож музеєм. Після екскурсії діти посмакувати чудовою піцою в місцевому кафе "Катана" та прогулялися на ігровому майданчику. Щира подяка всім причетним до поїздки!!!

20:04 27.03.2024

Завершення місячника родино-сімейного вихавання.

На завершення місячника родинно - сімейного виховання "Моя сім'я від "А" до "Я" , 22 березня у різновіковій групі дошкільного підрозділу Старокривинської гімназії "Патріот" відбувся культурний день, де кожна родина представила традиції свої сім'ї.

21:08 22.03.2024

Свято "Весна- чарівниця"

Продовжуємо місячник родинно- сімейного виховання. 15 березня у різновікової групи дошкільного підрозділу Старокривинської гімназії "Патріот" відбулося свято "Весна- чарівниця" , під час якого діти розповідали вірші, співали пісень та грали у весняні розваги. Також пройшов родинний майстер- клас для батьків та діток.

22:56 16.03.2024

Тренінг для батьків "На шляху до взаємодії"

У рамках місячника родинно-сімейного виховання "Моя сім'я від "А" до "Я" " у закладі освіти 15 березня був проведений тренінг для батьків "На шляху до взаємодії". На якому разом пробували розібратися в чому ж причини непорозумінь між батьками і дітьми, як стати своїй дитині другом. Учасники тренінгу були активними, відвертими, щирими.

21:51 16.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень