A A A K K K
для людей з порушеннями зору
СТАРОКРИВИНСЬКА ГІМНАЗІЯ "ПАТРІОТ"
НЕТІШИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ШЕПЕТІВСЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

Дата: 12.11.2022 22:44
Кількість переглядів: 25

Новини - Оболонська районна в м.Києві Державна Адміністрація  Виховання здорового покоління зі сформованою культурою безпечної поведінки, із засвоєними алгоритмами дій в умовах надзвичайних ситуацій, одне з пріоритетних завдань, яке стоїть перед освітою.

Основна мета проведення «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності» – допомогти сформувати у здобувачів освіти свідоме ставлення до свого життя і здоров’я, оволодіти основами здорового способу життя, життєвими навичками безпечної для життя і здоров’я поведінки у повсякденному житті та при виникненні надзвичайних ситуацій.

З 07 по 11 грудня у Старокривинському ліцеї №5 було проведено Тиждень з основ знань безпеки життєдіяльності. Відповідно до тематики Тижня було проведено заходи: квести "Правила безпеки", "У пошуках скарбів"; практичні заняття з надання домедичної допомоги при пораненнях та опіках; проведені тематичні години спілкування та бесіди в онлайн та очному форматі: " Увага! Евакуація", "види укриттів", "Увага! Вибухонебезпечні предмети!", "Увага! Пожежа!", інтерактивні уроки з мінної безпеки; перегляд інформаційного коміксу для дітей від МОН "Поради захисника".

Сподіваємося, що отримані знання будуть застосовані лише в теорії, а не на практиці!!!!

           


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень