A A A K K K
для людей з порушеннями зору
СТАРОКРИВИНСЬКА ГІМНАЗІЯ "ПАТРІОТ"
НЕТІШИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ШЕПЕТІВСЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

День Святого Валентина

Дата: 14.02.2023 21:29
Кількість переглядів: 39

День святого Валентина!!!

Цьогоріч у День закоханих всі слова кохання адресуються нашим захисникам, нашій ріднійНа зображенні може бути: 8 людей, дитина, люди стоять та у приміщенні На зображенні може бути: 6 людей та люди стоятьУкраїні. Незважаючи на тривоги, вкотре ворог намагається нас залякати, але це нас лише згуртовує.

Сьогодні, діти мали можливість (тривога, підвал...це неперешкоди) висловити свої почуття до рідної На зображенні може бути: їжа та у приміщенніУкраїни, підписавши Валентинки, взяли участь у пізнавальній вікторині, танцювали, співали, грали ігри, висловлювали побажання ....На зображенні може бути: 3 людини, дитина, люди стоять та повітряна кулька

Щиро дякуємо за співпрацю в організації свята працівникам Старокривинського будинку культури Наталії Наумук, Альоні Махмет.

На зображенні може бути: 2 людиниТакоє до Дня святого Валентина у Старокривинському ліцеї №5 було організовано дві акції. Перша була спрямована на збір коштів "Серце до серця - монетка до монетки" в результаті якої було зібрано 1882 грн. Друга акціяНа зображенні може бути: 2 людини, пральня самообслуговування та у приміщенні "Валентинка для ЗСУ" в межах якої, діти підписували валентинки та писали листи з побажаннями до наших героїв, приносили На зображенні може бути: 1 особа та стоїтьсолодощі. Усе, що було зібрано в межах акцій передано волонтерському штабові "Птахи перемоги", які в свою чергу передадуть гостинці нашим захисникам а кошти спрямують на закупівлю необхідних речей для військових.

 

 

 

На зображенні може бути: 4 людини, повітряна кулька та у приміщенні

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень