A A A K K K
для людей з порушеннями зору
СТАРОКРИВИНСЬКА ГІМНАЗІЯ "ПАТРІОТ"
НЕТІШИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ШЕПЕТІВСЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень безпеки життєдіяльності

У Старокривинській гімназії "Патріот" з 13 та 17 листопада пройшов Тиждень безпеки життєдіяльності. В рамках тижня проведено різномінітні заходи. Тиджень був також не просто тематичним, але і кольоровим. Понеділок - день червоного кольору. Пожежна безпека. Вівторок - зелений колір. Дитина у природі та в побуті. Четвер - синій колір. Мінна безпека. П'ятниця - жовтий колір. Дорожній рух. Учні 1 та 2 класу в рамках Тижня безпеки життєдіяльності переглянули відео "Правила пожежної безпеки" та "Хто такі пожежники". Діти взяли участь у грі "Вогонь - друг, вогонь - ворог", де діти ознайомилися з ситуаціями, коли вогонь є другом, а коли він стає нашим ворогом. На занятті діти систематизували знання про причини виникнення пожеж, заходи пожежної безпеки, правильної поведінки в разі пожежі, розвивали пам’ять, логічне мислення та увагу. Учні 3 та 4 класу поглиблювали свої знання та вміння про пожежну безпеку у формі квесту, відпрацьовували навички обережного поводження з вогнем,правильної поведінки під час пожежі. Вчилися діяти в екстримальних ситуаціях.З учнями 5 класу проведена виховна година на тему безпеки на природі. Діти переглядали відео про безпеку на воді та в лісі, закріплювали свої знання під час ігор та виконували проєктні групові роботи на тему "Наша безпека на природі". У 6-му класі була проведена виховна година «Безпека в побуті. Правила безпечної поведінки». Для учнів 8 класу була проведена виховна година "Мінна безпека" за участю вчителя фізичної культури та ЗУ Олександра Григорчука. Для учнів 6 класу була проведена художньо - продуктивна діяльність (аплікація) на тему "Здорова планета".  У групі продовженого дня, був проведений виховний захід "Вітаміни в нашому житті".  У шкільній бібліотеці гімназії "Патріот" була представлена книжкова виставка "Твоя безпека - це твоя уважність". Мета виставки - закріплення в учнів уявлення про можливі небезпечні ситуації, формування безпечного стилю поведінки в екстремальних ситуаціях. Діти ознайомилися з представленою літературою, яка допоможе їм засвоїти правила безпечної поведінки в повсякденному житті та в разі виникнення надзвичайних ситуацій. Учні Старокривинської гімназії " Патріот" приєдналися до Єдиного національного уроку "Безпечна дорога додому". Також класними керівниками проведені виховні години " Правила дорожнього руху знай - своє життя зберігай"

22:37 18.11.2023

Міжнародний день толерантності

16 листопада відзначається Міжнародний день толерантності, запроваджений у зв’язку із ухваленням ЮНЕСКО у 1995 році Декларації принципів терпимості, в основу якої закладено положення, проголошені в Загальній декларації прав людини.

23:17 16.11.2023

Всесвітній день доброти

Всесвітній день доброти – міжнародний день, який відзначається щорічно 13 листопада. День доброти – чудова можливість знайти час на хороші вчинки для людей та тварин. Добро врятує світ та з’єднає народи, тому що воно закладене в людській природі, саме тому робити гарні вчинки може кожен. Творити добро зовсім не важко, але в результаті люди наповняться співчуттям та добротою один до одного. Учні 4 класу роблять добрі справи кожного дня. Складність полягає в тому, що за свої вчинки не чекають нагороди, вони дарують задоволення самі по собі.

23:10 13.11.2023

Вечір української патріотичної пісні

Сьогодні у Старокривинській гімназії "Патріот" відбувся "Вечір української патріотичної пісні" для учнів 7, 8 та 9 класів, під час якого команди виконували маршову патріотичну пісню, співали караоке, вгадували пісню по емодзі. Під час вечора звучали номери гуртка "Троїсті музики" Казмірчук Олександри, Бігун Єлизавети та вихованця гуртка "Оркестр" Апончука Юрія. Усі разом виконували Гімн України.

23:53 03.11.2023

Спортивні змагання до Дня села

До Дня села у Старокривинській гімназії "Патріот" відбулися спортивні змагання між 8 та 9 класом "Кривинська міць", у результаті яких перемогу здобула команда 9 класу.

23:58 02.11.2023

День врожаю

З нагоди Дня села Старий Кривин у Старокривинській гімназії "Патріот" відбувся День урожаю.

22:05 01.11.2023

Ярмарка до Дня Села

Сьогодні у Старокривинській гімназії "Патріот" з нагоди Дня села відбувся благодійний картопляний ярмарок, на якому усі мали змогу посмакувати картоплею фрі, дерунами та печеною картопелькою із салом.

21:02 01.11.2023

Європейський день протидії торгівлі людьми

20 жовтня, в ході проведення Європейського дня протидії торгівлі людьми до учнів 6 класу Старокривинська гімназія "Патріот" (Нетішинська міська ТГ) завітала начальник відділу у справах сім’ї, запобігання та протидії домашньому насильству, забезпечення гендерної рівності управління соціального захисту населення Ірина Поліщук та провела інформаційно-розважальну гру "Рожеві окуляри".Діти ознайомилися з поняттям «торгівля людьми», ознаками та методами вербування, хто першочергово в групі ризику та що потрібно зробити, щоб уберегти себе і своїх близьких та не потрапити в тенета торгівців людьми. По завершенню кожен отримав буклет з корисною інформацією та номерами телефонів.

23:45 20.10.2023

День інженерного мислення

Кожна дитина пізнає світ, для неї все цікаве, а особливо коли це фантастично. 12 жовтня у початковій школі Старокривинської гімназії "Патріот" був День інженерного мислення. Це можливість на один день перетворити власні заняття на мейкерскі та дослідницькі проєкти, щоб зацікавитися наукою і дати поштовх до розвитку власного інженерного потенціалу.

01:15 15.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень