A A A K K K
для людей з порушеннями зору
СТАРОКРИВИНСЬКА ГІМНАЗІЯ "ПАТРІОТ"
НЕТІШИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ШЕПЕТІВСЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новини

Дата: від до Скинути

День толерантності

Ухвалення 16 листопада 1995 року Декларації принципів терпимості, поклало початок відзначенню у всьому світі Міжнародного дня толерантності.Свято покликане шанувати рівність всіх людей, не залежно від походження, кольору шкіри, етносу, національності, релігійних вподобань, гендерної ідентичності чи світогляду.

21:24 16.11.2021

День села!

      Шановні мешканці села Старий Кривин! Від учнів та працівників Старокривнського НВК прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого свята — Дня села.

21:47 08.11.2021

Флеш-тренінг для педагогів

Професія вчителя має велике соціальне значення, оскільки пов'язана з вихованням, забезпеченням належного рівня розумового та фізичного розвитку молодого покоління. Ефективно виконати поставлені перед педагогом завдання можливо лише за умови високого рівня його професійного здоров'я. Завдання психолога тут полягають у розвитку психологічної грамотності педагогів, у сприянні формуванню усвідомленої професійної позиції, ознайомлення з засобами профілактики емоційних проблем,вдосконалити необхідні навички саморегуляції, керування власним психоемоційним станом та озброєння сучасними ефективними технологіями резілієнса педагогів. 25 жовтня практичний психолог Людмила Побережна провела для педагогів флеш-тренінг  «Психологічне благополуччя та резілієнс сучасного педагога»

22:31 25.10.2021

Європейський день протидії торгівлі людьми

19 жовтня в рамках загальнонаціональної інформаційної кампанії з нагоди Європейського Дня протидії торгівлі людьми головний спеціаліст підрозділу з питань сім'ї, запобіганню та протидії домашньому насильству, забезпечення гендерної рівності управління соціального захисту населення Ірина Поліщук спільно з фахівцем із соціальної роботи Нетішинського територіального центру соціального обслуговування ( надання соціальних послуг) Анною Василевською, на базі Старокривинського НВК для дітей 4 класу провели інформаційно-просвітницьку гру " Ліза та її друзі подорожують світом". Під час гри діток в ігровій формі ознайомили з проблемами торгівлі людьми і правилами безпечних подорожей, а також вироблення в них навичок безпечної поведінки в ситуаціях, які потенційно можуть призвести до потрапляння в торгівлю людьми. Гра також торкається питань толерантності, командної роботи та розвитку лідерських навичок у команді. А для дітей 9 класу провели консультативно-інформаційний захід. Дітей ознайомили з тим, що таке торгівля людьми, з проблемами та методами вербування, правилами безпечних подорожей, а також вироблення в них навичок безпечної поведінки в ситуаціях, які потенційно можуть призвести до потрапляння в торгівлю людьми. Всі діти отримали інформаційні буклети з корисною інформацією та номерами телефонів.

00:20 20.10.2021

Посвята в козаки!!!

Унікальність нашої історії й нашого народу полягає в тому, що в козацтві виявився творчий і волелюбний дух наших предків.14 жовтня, у День Покрови Пресвятої Богородиці, Україна відзначає триєдине свято: День Захисника України, День українського козацтва, День УПА. Саме в цей символічний день вихованці Старокривинського НВК, які є членами гуртків "Джура" Центру туризму, що діє на базі освітнього закладу прийняли присягу, ознайомились із заповідями козаків та Кодексом козацької честі, заспівали пісні, виголосили назви своїх роїв та гасла. Бажаємо нашим юним козакам наснаги, волі та бути сильним, сміливими і мудрими!!!!

23:38 17.10.2021

Тренінгове заняття з учнівським самоврядуванням.

Тип обдарованості, який вчителю порівняно легко побачити, але дуже й дуже нелегко прийняти саме як вид обдарованості, – це лідерська, або соціальна обдарованість. Синонімом цього є вислів «організаторські здібності». Така обдарованість характеризується здатністю розуміти інших людей, будувати з ними конструктивні взаємини, керувати ними. Лідерська обдарованість, на думку багатьох дослідників, передбачає досить високий рівень інтелекту, однак поряд з цим необхідна й добре розвинена інтуїція, розуміння почуттів і потреб інших людей, здатність до співпереживання. 

16:27 07.10.2021

Міжнародний день людей похилого віку

1 жовтня відзначається Міжнародний день людей похилого віку. Це день, який нагадує усім про людський обов'язок бути турботливими та милосердними до найповажнішої частини суспільства.

20:44 01.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень