A A A K K K
для людей з порушеннями зору
СТАРОКРИВИНСЬКА ГІМНАЗІЯ "ПАТРІОТ"
НЕТІШИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ШЕПЕТІВСЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новини

Дата: від до Скинути

"День з поліцейським та рятівником"

15 вересня у Старокривинському НВК відбувся інформаційно-просвітницький захід "День з поліцейським та рятівником". До учнів 8 та 9 класу завітали представник ювінальної превенції Ольга Володимирівна, представник поліції Хамрик С. В. та представник ДСНС Шемчук Ю.В. Діти спробували побути у ролі сапера, рятувальника та поліцейського, ознайомилися з відповідальність та правилами поведінки в небезпечних ситуаціях. 

15:20 15.09.2021

Олімпійський тиждень!

Щоб навчити цінувати власне здоров’я,виховувати в школярів потребу в постійній руховій активності, зміцненні здоров’я, залучати до активних занять фізичною культурою та спортом у Старокривинському НВК щороку традиційно проводиться Олімпійський тиждень. Не виключенням став і цей рік. Олімпійський тиждень тривав з 06 вересня по 10 вересня.

18:00 11.09.2021

День Грамотності!

8 вересня відзначають День грамотності - це свято присвячене знанням і освіті. Адже в цей день 56 років тому відбулася перша Всесвітня конференція міністрів освіти з ліквідації неграмотності.

15:20 08.09.2021

1 вересня - День Знань!

Промайнуло веселе літо і настала осінь — пора навчання. Діти йдуть до школи, щоб знову сісти за шкільні парти і здобувати знання. Школярі стають старші на рік, а для цьогорічних першачків 1 вересня 2020 року — особлива подія, бо для малюків з дитсадочка відбувається все вперше — перший клас, перша вчителька, Букварик, перша парта, перші шкільні будні...     Перше вересня – завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий день. Він незабутній своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, свіжістю оновлених класів і, звичайно, першим дзвоником.      Урочисто та з патріотичним настроєм  пройшло свято Першого дзвоника в нашій школі, яка гостинно відкрила двері для своїх учнів, зокрема, для маленьких першокласників.

15:00 01.09.2021

День Незалежності України!

День Державного Прапора та День Незалежності України  — це горде національне свято, яке знаменує єдність, міцність волі і духу українського народу в усіх куточках нашої країни.

22:42 22.08.2021

Випуск 2021!

Випуск 2021! Старокривинський НВК.

17:41 28.07.2021

Останній дзвоник

Останній дзвоник – це урочисте, радісне і водночас хвилююче свято для учнів та вчителів школи, а особливо - для випускників. 29 травня 2021 року на подвір’ї Старокривинського НВК дзінок сповістив учням про завершення навчального року, а для випускників дзвінок лунав в останній раз. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!

17:38 29.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень