A A A K K K
для людей з порушеннями зору
СТАРОКРИВИНСЬКА ГІМНАЗІЯ "ПАТРІОТ"
НЕТІШИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ШЕПЕТІВСЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новини

Дата: від до Скинути

День Єднання!

16 лютого 2022 року було встановлено нове свято - День Єднання! Свято встановлене на тлі попереджень про можливу війну, для підняття духу та покликане нагадати, що саме в єднанні наша сила.

18:31 16.02.2023

Практичні заняття з психологом

В сучасних умовах постійного стресу дуже важливим є прихологічна та емоційна рівновага, тому 1 лютого практичним психологом Людмилою Побережною був проведений тренінг для педагогів Старокривинського ліцею№5 з психоедукції.

15:30 03.02.2023

Профілактична робота

Сьогодні у Старокривинському ліцеї №5, незважаючи на тривоги, для учнів була проведена профілактична бесіда інспектором сектору ювенальної превенції Шепетівського РУП ГУНП в Хмельницькій області лейтенантом поліції Ольгою Семенюк. Тематика зустрічі відповідальність за купівлю та продаж електронних цигарок та куріння на території освітнього закладу. Також учням проведена бесіда, щодо шахрайства, та як не потрапити до рук шахраїв. Учні та вчителі приєдналися до вайбер групи "Увага! Шахраї!".

15:14 03.02.2023

День Соборності України - 2023!!!

22 січня 2023 року  відзначаються 104-ті роковини проголошення Акту Злуки УНР та ЗУНР. Цей надзвичайно важливий документ став однією з історичних основ проголошення незалежності України, адже тільки в єдності наша сила і перемога. Цьогоріч відзначення цього свята відбувалося у незвичних умовах, але такі  реалії сьогодення...Ніякі тривоги не заважають нам виховувати справжніх патріотів та майбутнє України!!! Нас не розділити, нас не подолати!!!

13:49 22.01.2023

День Святого Миколая!

Нехай великий Чудотворець Миколай принесе в ваше життя добро, світло та любов. Нехай Він збереже вас, де б ви не були. Нехай він убереже вас від бід і допоможе в будь-якій праведній справі. Сподіваємося, що прохання наймолодших учнів Старокривинського ліцею №5 дуже швидко стануть реальністю. Зі святом!

10:25 19.12.2022

Тиждень початкових класів

У Старокривинському ліцеї №5 стало вже доброю традицією проводити предметні тижні. Ось і для учнів початкової ланки вчителі організували Тиждень початкової класів, який проходив з 12 по 16 грудня. Девіз тижня : "Кожен день у нас цікавий, веселий та яскравий". В рамках тижня було проведено ряд заходів: розвага "Андріївські вечорниці"; квест "Зима"; конкурсна програма до Міжнародного дня чаю "Аромати чаю"; лялькова вистава "Рукавичка". 

22:59 16.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень