A A A K K K
для людей з порушеннями зору
СТАРОКРИВИНСЬКА ГІМНАЗІЯ "ПАТРІОТ"
НЕТІШИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ШЕПЕТІВСЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новини

Дата: від до Скинути

День Героїв Небесної Сотні

День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.

21:43 20.02.2024

Тиждень англійської мови

З 12 по 16 лютого у Старокривинській гімназії "Патріот" був проведений Тиждень англійської мови. Наймолодші учні (1 та 2 класу) взяли участь у конкурсі малюнків "Улюблена літера

20:07 17.02.2024

Майстер клас у сховищі

Повітряні тривоги бувають затяжними. Щоб проводити час із користю вчителі Старокривинської гімназії "Патріот" розпочали серію майстер-класів. Сьогодні вчитель географії провела майстер-клас для учнів та вчителів "Що таке курвіметр і як його використовувати"

19:54 16.02.2024

День Святого Валентина

День закоханих в Україні та світі відзначають 14 лютого. Сьогодні у Старокривинській гімназії "Патріот" відбувся благодійний солодкий ярмарок "Янголи поруч", на якому було зібрано 6000 гривень.Спільним рішенням педагогічного та батьківського колективу кошти було передано нашому випускнику Перехрестюку Дмитрові на реабілітацію після поранення.

19:05 15.02.2024

День Соборності.

Щороку 22 січня, у день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, Україна відзначає День Соборності. Ідея соборності для українців завжди була актуальною та наріжною. Акт Злуки став символом і легендою для наступних поколінь борців за Україну.

15:09 23.01.2024

Новорічні та Різдвяні свята.

У Старокривинській гімназії "Патріот"пройшли новорічні ранки. Першими завітали на свято учні 1 та 2 класу разом Ельфами, Грінчем та Сантою. Під час свята Грінч, який вмів робити тільки капості, за допомогою учнів знайшов справжніх друзів і став добрим. Наприкінці свята Санта подарував діткам солодкі подарунки. Наступними Новорічну естафету підхопили учні 3 та 4 класу, які співали чудових пісень, виконували танцювальні руханки, розповідали новорічні вірші, грали у різноманітні ігри та бажали усім українцям миру та перемоги! На свято також завітав інопланетний гість, який живився від святкової енергії дітей. У 5 класі відбулася піжамна вечірка. Діти дефілювали у різних образах разом зі своїми улюбленими іграшками. На святі була присутня Зима, яка зачарувала святкові подарунки за сімома замками. Щоб відчинити коробку, діти повинні були виконувати різні завдання: грати в ігри, співати пісні, розповідати вірші. За кожне завдання Зима давала ключ, за допомогою якого можна було відчинити замок від подарунків. Виконавши усі завдання, п'ятикласники отримали солодкі подаруночки. Естафету новорічних ранків у Старокривинській гімназії "Патріот" перейняли естафету учні 6 та 7 класу. Разом із Кицькою Марічкою, Тигроманом, Зайцем Степаном, Українською Зимою, Миром та Перемогою співали пісень, веселилися та дарували усім новорічний настрій. Різдвяне свято для учнів 8 та 9 класу пройшло під назвою "Миру бажаємо, перемогу закликаємо!", під час якого учні співали колядок, а один із героїв - Мольфар передбачив Україні тільки перемогу.

11:30 29.12.2023

Олімпіада. Всеосвіта "Вдалий старт"

Олімпіада – це змагання, в якому учасники демонструють свої знання і здібності з певних дисциплін. Першочергова користь від участі в олімпіадах полягає у розширенні кругозору учасників, вдосконалення творчих здібностей, розвитку нестандартного мислення. Участь в олімпіадах також розвиває вміння застосовувти знання на практиці , додає впевненості в собі. Учні 3 класу Старокривинської гімназії "Патріот" взяли участь в олімпіаді з української мови на Всеосвіта "Вдалий старт". Вітаємо переможців . 

23:10 15.12.2023

100 днів у школі

Ось і минуло вже цілих 100 днів шкільного життя першокласників. Перші 100 днів нового, пізнавального, веселого , шкільного життя .

22:14 08.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень