A A A K K K
для людей з порушеннями зору
СТАРОКРИВИНСЬКА ГІМНАЗІЯ "ПАТРІОТ"
НЕТІШИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ШЕПЕТІВСЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новини

Дата: від до Скинути

Виховне заняття "Моя Родина"

Місячник родинно-сімейного виховання. Сьогодні в садочку було проведене виховне заняття "Моя Родина", на якому виготовляли подарунок мамі. Також виготовили колаж на тему "Моя Родина".

22:40 08.03.2024

Спортивні змагання "Сімейні ігри патріотів"

В рамках місячника родинно-сімейного виховання "Моя сімя від "А" до "Я" у 5 класі відбулися спортивні змагання "Сімейні ігри патріотів". Діти змагалилися проти батьків у різних веселих конкурсах: доставляли лист зі штабу, спробували себе у ролі артилеристів і знищували ворожу техніку, вчилися швидко переправлятися з одного берега на інший, керувати літаками та долати смугу перешкод для розвідника. Сподіваємося, що спільні родинні заходи стануть хорошою традицією у класі.

19:25 05.03.2024

Конкурс авторських віршів ,,Душа болить за України

Ще одна перемога у скарбничку досягнень нашого закладу. Ясенчук Софія, учениця 6 класу зайняла друге місце в обласному конкурсі авторських віршів ,,Душа болить за Україну" зі своїм віршем "На хресті розіп'ята Україна" під керівництвом вчительки української мови та літератури Лесі Кіянчук. Щиро вітаємо Софійку! Бажаємо надалі впевнено йти до мети!

16:55 27.02.2024

24 лютого - день, який ми ніколи не забудемо!

730 днів незламності, болю та боротьби за волю українського народу з російською агресією! Сьогодні, 23.02.2024р., у переддень річниці повномаштабного вторгнення, класний керівник Наталія Кононова-Апончук провела виховну годину з учнями 8 класу присвячену двохріччю повномасштабного вторгнення росії в Україну.

19:00 23.02.2024

Міжнародний День рідної мови

21 лютого - Міжнародний День рідної мови. Свято, яке навіть сьогодні пише сторінку нашої історії. Любов до рідної мови - це одна із складових патріотизму. Адже саме людина, яка захищає рідне слово і прагне розмовляти рідною мовою, є патріот.

21:50 21.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень